Forduljon hozzám bizalommal!    Mobilról a gombra kattintva azonnal hívhatja!

vizgazklima-hivj-most-mobil2vizgazklima-hivj-most-vonalas2

" Kovács Attila illetve  a HFC Termo Bt.  több mint tizenöt éve kivitelező partnerünk. Ez  idő alatt a rájuk bízott klíma és  légtechnikai telepítéseket  valamint  gázkészülék szerelési  munkálatokat mindig a megbeszélt időpontban , minőségben és mennyiségben végezték el telephelyeinken . Munkájukkal teljes mértékben elégedettek vagyunk , és a továbbiakban is számítunk rájuk . 

 

Vágó Kálmán vezérigazgató

Ferro-Tool Zrt. "

„Nagyon korrekt, gyors és minőségi munkát kaptunk! Legközelebb is Önöket hívjuk! Köszönettel:

A Vectra Line csapata”

 

"Cégeink 2003 óta állnak egymással kapcsolatban , mely kapcsolat során a Gizella úti irodaházunk teljes klimatizálását valamint a fóti raktár épületeink klíma szerelését is az Önök cége végezte nagy megelégedésünkre , valamint azóta is rendszeresen tartják karban a készülékeket.

A munkájukat minden esetben precízen , pontosan végzik , ügyelve a rendre és a tisztaságra . A megbeszélt helyen és időben kezdik a megrendelt munkafolyamatok elvégzését, mely folyamat során a legnagyobb körültekintéssel és figyelemmel járnak el.

A munkájukkal teljes mértékben elégedettek vagyunk és a jövőben az Önök cégének közreműködésére továbbra is igényt tartunk."

Szóráth Tamás ügyvezető igazgató ( Alveola Kft.)

 

Attila !

Minden nap áldom a neved a légkondi miatt !

J. Ildikó  16.kerület.