Forduljon hozzám bizalommal!    Mobilról a gombra kattintva azonnal hívhatja!

vizgazklima-hivj-most-mobil2vizgazklima-hivj-most-vonalas2
MIKA6: nem gázkonvektor, hanem mini kazán MIKA6: nem gázkonvektor, hanem mini kazán

Lehet, hogy elavult, öreg konvektorok biztosítják a lakásában a fűtést és szeretné modernizálni elérhető áron a fűtési rendszerét  úgy hogy esetleg meleg vizet is tudjon szolgáltatni?

A MIKA6 nevű gázkészülék nem konvektor, hanem minikazán.

Vállaljuk MIKA6 minikazánról üzemelő fűtési rendszerek kialakítását.

butor3

Néhány mondat MIKA6 kazán jellemzőiről

A MIKA6 kazán célszerű alternatíva konvektoros fűtésű lakások fűtés korszerűsítésére.

A meglévő konvektor helyére felszerelhető a Technorgáz cég MIKA6 kazán nevű terméke, amely tulajdonképpen egy konvektor helyére szerelhető vízteres mini cirkó melyre radiátorokat lehet rákötni.

A MIKA6 kazán közvetlenül nem sugároz hőt csak maximum fél kW teljesítményt, így elburkolva is be lehet építeni.

A készülék tartalmaz keringető szivattyút amellyel a radiátorok felé továbbítja a MIKA6 által termelt meleg vizet aminek az energiáját a hőleadó átadja a helyiségnek.

A MIKA6 kazán teljesítményét lehet szabályozni 3-6 kW között igény szerint. A tapasztalat alapján a fűtési rendszert túl lehet méretezni az egyidejűségi tényező figyelembe vételével kb. 10 kW-ig, vagyis akkora összteljesítményű radiátorokat rá lehet kötni a MIKA6 kazánra

A MIKA6 kazán szabályzását két termosztát biztosítja: az egyik a kazán termosztát amivel a fűtési víz hőmérsékletét lehet állítani 40-80 fok Celsius között illetve a szoba termosztát amivel a helyiség hőmérsékletét lehet beállítani 5-30 Celsius fok tartományban.

mika9

 

A készülék hatásfoka 90 %-os ami az ésszerűen kialakított hőcserélőnek köszönhető. A készüléket, mivel az égéshez szükséges levegőt a kültérből szívja be, -20 fok Celsius értékű fagyállóval kell feltölteni a fagyveszély elkerülése végett.

A MIKA6 kazán létezik turbós (ventilátoros) és gravitációs égéstermék elvezetésű változatban is.

A készülék MIKA6 E.V változata, amely tartalmaz váltószelepet, képes használati meleg víz (HMV) előállítására egy különálló hőcserélős tartály segítségével.

A MIKA6 gravitációs elvezetésű változata alkalmas a FÉG konvektorok csillag felfogatásos parapetéhez való csatlakozásra amennyiben az megfelelő állapotban van, így nem szükséges falat bontani.

Klíma szerelés, klíma beszerelés

Üdvözlettel : 

Kovács Attila épületgépész technikus, gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló
(HFC Termo Bt.) 06-30-942-1590