Forduljon hozzám bizalommal!    Mobilról a gombra kattintva azonnal hívhatja!

vizgazklima-hivj-most-mobil2vizgazklima-hivj-most-vonalas2

 

 

Fujitsu klíma = klíma kompromisszumok nélkül

A Fujitsu klíma gyártó az egyik legrégebbi klímagyártó cég Japánban. Amennyiben az Ön választása  a Fujitsu klíma lesz , akkor biztos lehet benne ,hogy a megbízhatóság és a tartósság mellett döntött.

Fujitsu klíma = alacsony fogyasztás , csend , 10 év garancia !

A Fujitsu klíma gyártó készülékei megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak. 

Alacsony fogyasztás: egy klímaberendezés  energiahatékonyságát a készülék által leadott hűtő-,vagy fűtőteljesítmény és a készülék működtetéséhez szükséges elektromos energia hányadosa adja. Minnél nagyobb ez az érték annál takarékosabb a készülék.

A  klímaberendezés hatékonyságát hűtési üzemmódban a " EER " érték határozza meg , ha ez 3,2 feletti akkor a gép  " A " kategóriás. A Fujitsu kíma készülékei ezt bőven teljesítik . 

Klíma - klímatechnika

A fűtés üzemmódban való hatékonyságot a " COP " érték határozza meg , ha ez 3,6 feletti akkor a berendezés megkapja az " A " besorolást . A Fujitsu klíma  ebből a szempontból is megfelel a kategória követelményeinek. Ezáltal reális és takarékos alternatíva lehet olyan helyeken való fűtésre , ahol gáz nem áll rendelkezésre ( például konténerházakban , üzletekben stb . )

Klíma - klímatechnika

Csend : a Fujitsu klíma berendezései kategóriájukban a leghalkabbak közé tartoznak . A hangterhelést a készüléktől egy méter távolságra mérve lehet meghatározni. Mértékegysége a decibel ( db).  A Fujitsu klíma lakossági oldalfali beltéri egységeinek zajterhelése alacsony  ventillátor fokozatban 21 db. A Fujitsu klíma működését ez az érték a  kiemelkedően jó berendezések közé emeli.

10 év garancia : A Fujitsu klíma berendezései közül a lakossági felhasználásra készült oldalfali mono split berendezések 10 év garanciával rendelkeznek rendszeres  karbantartás  esetén . Az európai piacon ez a jellemző  a Fujitsu klíma számára nagy elismerést váltott ki. 

A Fujitsu klíma különböző  tipusai jól átgondolt szisztéma szerint  rendelkeznek sok féle extrákkal a különböző igényeknek megfelelően ( többszörös szűrőrendszer, ionfrissítő, gombátlanítást gátló bevonat, többféle szabályozhatósági lehetőség stb. )

Amennyiben a Fujitsu klíma vásárlása mellett dönt  és szakszerűen beszerelteti akkor nyugodt lehet a készülék takarékos, megbízható , csendes működése miatt .

Letölthető Fujitsu klíma katalógusok  itt .

 

 

 

Üdvözlettel : 
Kovács Attila épületgépész technikus, gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló
(HFC Termo Bt.) 06-30-942-1590

Hívjon most!

Telephely: 1183 Budapest, Balassa Bálint utca 2-10

Székhely: 1163 Budapest, Albán utca 24

vizgazklima-hivj-most-vonalas

vizgazklima-hivj-most-mobil

E-mail: info@vizgazklima.hu

vizgazklima-qr