Forduljon hozzám bizalommal!    Mobilról a gombra kattintva azonnal hívhatja!

vizgazklima-hivj-most-mobil2vizgazklima-hivj-most-vonalas2

Hűlt helyünk marad

És hogy hogyan dolgozunk? A klíma beszerelése előtt fel kell mérnünk a terepet, hogy pontosan milyen klíma lenne az Ön számára ideális, illetve, hogy hova helyezhető el a beltéri, valamint a kültéri egység.

A két egységet később össze kell kötni egymással, ez pedig rendkívül nagy szakértelmet, munkatapasztalatot és termékismeretet igényel. A HFC Termo Bt. mindezekről gondoskodik.

Az összekötő vezetékek elvezetésének módjáról Ön dönthet: elvezethetjük egy kábelcsatornában, vagy a falba is véshetjük őket. Ha a falba vésést választja, a vezetékeket teljesen el tudjuk tüntetni, ám ez esetben mindenképp egy költségesebb megoldásról van szó. Ha ezt választja, az utómunkálatok költségeivel is számolni kell, például a megbontott falrész újrafestésével. Hogy melyik megoldás mellett dönt, csak Önön múlik. Ha mindent pontosan tisztáztunk, megbeszélünk egy időpontot és munkához látunk.

A beszerelés megkezdése előtt takarófóliával lefedjük a munkaterületet, majd a korábban kijelölt helyre felszereljük a készülékeket. Sokan előre félnek a munkálatok után hátramaradó lehulló faltörmelékek miatt. Mi Rothenberger ipari porszívóval igyekszünk azonnal minden porszemet eltüntetni.

Ami a hűtéstechnikai csövezést illeti, ezt szigetelve, szükség szerint kábelcsatornázva végezzük. Munkánk során speciális, vegykezelt rézcsöveket használunk. Miután a kültéri és a beltéri egységeket elektromosan összekötöttük, a csővezetékekből vákuumolással távolítjuk el a vízpárát. Ez a lépés kulcsfontosságú, hiszen amennyiben vízpára marad a csőrendszerben, ez a már benne lévő olajtartalommal reakcióba lép, ennek következtében a kenőanyag elkezd savasodni és tökremegy a kompresszor.

Ha a vákuumpróba sikeres, hűtőközeggel töltjük fel a rendszert. A készülék üzembe helyezése után átadjuk a garanciapapírokat és dokumentumokat, elvégezzük a próbaüzemet és elmagyarázzuk a berendezés működtetését. És ami szintén nem elhanyagolható szempont: végül kitakarítjuk a munkaterületet. Nem kell utánunk napokig takarítania: beszereljük a készüléket és hűlt helyünk marad. Pont ilyen szolgáltatást keres? Forduljon hozzánk bizalommal!