Forduljon hozzám bizalommal!    Mobilról a gombra kattintva azonnal hívhatja!

vizgazklima-hivj-most-mobil2vizgazklima-hivj-most-vonalas2

Fujitsu klímák: az „A” kategória csendes urai

A Fujitsu japán márkanév mára már garancia a tartósságra és a megbízhatóságra. A japán márka termékei kivétel nélkül megfelelnek a korszerű elvárásoknak.

shutterstock 231832180

A folyamatos fejlesztések következtében a Fujitsu klímaberendezések egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, egyre jobb minőségűek, egyre alacsonyabb fogyasztásúak és bár nem tartoznak a legolcsóbb termékek közé, ár-érték arányuk kedvező. Telepítésük rendkívül egyszerű, a Fujitsu klímaberendezések tartósak és stílusosak.

A klímaberendezés „EER” értéke mutatja meg a termék hatékonyságát hűtési üzemmódban, a „COP” érték pedig a hatékonyságát fűtés üzemmódban. Ha egy klímaberendezés „EER” értéke meghaladja a 3,2-t, valamint a „COP” értéke a 3,6-ot, akkor „A” kategóriás termékről beszélhetünk. A Fujitsu klímái mindkét szempontból, egytől-egyig „A” kategóriásnak minősülnek.

A Fujitsu klímákat a csendesség emeli az „A” kategória valódi királyai közé. A Fujitsu klímák mindamellett, hogy „A” kategóriás termékek, még a saját kategóriájukon belül is a legcsendesebbek közé tartoznak. Ez egy igencsak lényeges szempont a klímaberendezés kiválasztási folyamata során, hiszen egyáltalán nem mindegy, mekkora alapzaj uralkodik otthonunkban.

A különféle igények kielégítésére a Fujitsu klímaberendezések alaposan felkészültek, manapság sok féle extrát kínálnak. Vannak berendezések, melyek többszörös szűrőrendszert kínálnak, mások ionfrissítőt, egyes típusokat gombátlanítást gátló bevonattal is ellátták és mások többféle szabályozhatósági lehetőséget kínálnak.

A lakossági felhasználásra készült oldalfali mono split Fujitsu berendezésekre rendszeres karbantartás esetén kivétel nélkül 10 év garanciát adunk. Ha Fujitsu klímaberendezést vásárol, biztosíthatjuk, hogy jó döntést hozott, hiszen a termékek takarékosak, csendesek és megbízhatóak. Töltse le termékkatalógusunkat és forduljon hozzánk bizalommal! Széleskörű szaktudással rendelkező csapatunk készséggel áll rendelkezésére.